Csakraharmonizáló ékszerek

A testi, lelki harmonizálás egyik legeredményesebb módja, amikor a kristályok energiáját, rezgéseit hívjuk segítségül. Gyors, látványos eredményeket lehet elérni ilyen módon.

A harmonizálás segítségével a csakrák megtisztulnak a blokkoktól, és be lehet állítani őket a legmegfelelőbb méretre és a harmonikus működésre, így szervezetünkben helyreáll a normális energia áramlása és ez által visszafordíthatóak a szervezetünkben az elváltozások. Ha a csakráink helyes működésére odafigyelünk, ellenállóbbak leszünk minden betegséggel szemben és lelassul az öregedési folyamat a szervezetünkben.

A kristályok alkalmasak információk felvételére, ezért lehetőség van azok személyre szóló behangolására is. Az ilyen módon behangolt ásványok hatása megsokszorozódik.

Minden ékszer egyedileg készül, személyes adatok megadása után – pontos név, születési hely és idő – szükséges hozzá. Ezek ismeretében egy speciális meditatív állapotban hangolódom rá a segítséget kérőre, az ő testi és lelki problémáira. A kapott információ segítségével tudom átalakítani a problémás terület energiáját, és ennek megfelelően hangolom, kódolom a kristályt, hogy az a harmóniát, a gyógyulást sugározza a viselő felé.

Mivel a behangoláshoz, kódoláshoz nem szükséges a személyes jelenlét, ezért a vásárlást követően e-mailben kérem az adatokat.

A már személyre kódolt, behangolt ékszert Budapesten a Duna Plaza-ban illetve Leányfalun lehet átvenni, a helyszínen történő fizetéssel, illetve postai úton is el tudom juttatni, postaköltség ellenében, előre utalás után.

Csakraharmonizáló karkötő
Csakraharmonizáló karkötő 3.900 Ft
Hossza 18 cm, ha ettől eltérő hosszúságút szeretne, kérem jelezze.
Csakraharmonizáló medál
Csakraharmonizáló medál 1.600 Ft
Csakraharmonizáló fülbevaló
Csakraharmonizáló fülbevaló 2.400 Ft

Vissza