Blog

Októberi események, fontos napok

Az október nem bővelkedik spirituális szempontból jeles napokban, viszont nagyszerűen rá tudunk hangolódni az őszre, ami a változást hozza meg az életünkben. Fel tudunk töltődni az őszi erdőt járva, gyönyörű a hulló falevelek látványa és az avar illata is bódító.

Október 16-án van telihold. Telihold hatására testi és lelki teljesítőképességünk csúcsára érünk. Ez az önmegvalósítás ideje. Telihold idején nagyszerűen ki lehet tisztítani a káros sugárzásokat az ásványokból, kristályokból.

Október 22-e tízmilliószoros nap. A tízmilliószoros napok a tibeti buddhizmus mozgóünnepei. Ezeket a napokat erőteljes hatású napoknak hívják, hiszen ilyenkor sokszoros erővel hatnak a gyakorlatok (főleg a megvilágosodás felé vezető gyakorlatok). Ezen a napon gondolataink is sokszoros teremtőerővel bírnak.

Velünk rendezvényen októberben előre láthatólag a XXX. Kombucha Napon találkozhatnak a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban, melyre október 23-ig kedvezményesen tudnak jegyet venni, 3.000 Ft helyett 2.100 Ft-ért. Ez egy igazán szemléletformáló, tudatos életre nevelő rendezvénysorozat, szívből ajánljuk mindenkinek. (További információkat a Kombucha Nap honlapján és a Facebook-on találnak.)

Ha érdekesnek találta a cikket, kérjük kattintson a Tetszik gombra és ossza meg Facebook-on. Ha bármilyen kérdése van, felteheti itt, a Facebook-on, vagy e-mail-ben.

Hozzászólások